Eet, speel en los op!

De Moorddiner ervaring. Wie vind de moordenaar van Barones van Zandt met welk wapen en op welke plaats?

De Moorddiner ervaring.Wie vind de moordenaar van Barones van Zandt met welk wapen en op welke plaats?

Inschrijven

U kunt inschrijven voor dit moorddiner met min 12 personen. Bij het inschrijven vragen wij van iedere deelnemer zijn emailadres zodat wij een bericht kunnen sturen als welk personage wij jullie verwachten op de afgesproken avond. (Niet nodig om in kosten te komen je kunt je zeker a la improviest verkleden) Terwijl we een glaasje cava drinken en een knabbel eten stellen we onszelf voor (onze personage) en start het spel om tot een goed einde te brengen namelijk de moord op te lossen.

Moordiner Mikado Veurne
Moordiner Mikado Veurne
Moordiner Mikado Veurne
Moordiner Mikado Veurne
Moordiner Mikado Veurne

Maaltijd

We houden enkel een pauze om het voorgerecht, het hoofdgerecht en dessert op te eten. en dit alles te laten wegspoelen met een 1/2 fles wijn per persoon. Dit alles voor de democratische prijs van 55€ per persoon of formule 2 à 40€ per persoon : glas cava met knabbeltjes, soep, keuze hoofdgerecht (drank aan tafel niet inbegrepen). LET OP Andere formules bij ’t Koffieboontje in Aalter.

Afspreken

Best een paar data afspreken met je groepje want we kunnen slechts 1 groep per avond nemen dus bezet is bezet.

Waar

Of hier bij ons in Veurne
Of in ’t Koffieboontje te Aalter
Of bij u thuis of in een zaaltje (zelf eten voorzien en enkel spel te betalen)

Delen:

CONTACTEER ONS NOG VANDAAG EN BOEK UW MOORDDINER NU…

    Mikado Veurne verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail. U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van Mikado Veurne . Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.